Siinä on kirveli mikä kasvaa omassa yrttimaassani. Olen miettinyt pitkään mitä siitä tekisin kun se on sen verran komea. Tänään siitä lähti sitten kunnon puntti irti. Huuhtelin sen ja silppusin veitsellä ihan pieneksi. Tämän jälkeen keittelin jauhoja voissa ja lisäsin kasvisliemen. Vielä kun sekoitettiin joukkoon keltuais-kermaseos ja ihan lopuksi silputtu kirveli, saatiin lopputulokseksi todella herkullista kirvelikeittoa.
Reseptin löysin täältä: http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Kirvelikeitto/1135244638477
Monia muitakin versioita keitosta löytyy, joissakin käytetään keitossa lisäkkeenä esim. porkkanoita. Halusin kuitenkin tehdä tänään puhtaasti kirvelikeiton ilman lisäyksi.
Suosittelen lämpimästi kirvelikeittoa mikä olet miettinyt mihin kirvelisi laittaisit :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kerro mitä mietit?