torstai 9. elokuuta 2012

Sienipannaria



Sulo tuossa hetki sitten lupaili, että kanttarellien sijoitusruoasta tulisi juttua vielä tänään.
No tässäpä se sitten olisi :)

Nyt minun täytyy tunnustaa eräs ruoka painajainen. Olen muutamia kertoja tehnyt pannareita ja lopputulos on mennyt, miten sen nyt ilmaisisi, pannariksi. En ole siis koskaan onnistunut tekemään pannareita onnistuneesti. Käsityskykyni ei vain meinaa ymmärtää miten se on mahdollista. Tämän vuoksi koin aikamoista ruoanvalmistuspelkoa kun päätin ottaa härkää sarvista ja tehdä sienipannarin.

Tällä painajaisella oli kuitenkin onnellinen loppu. Sain elämäni ensimmäisen kerran pannarit onnistumaan *tuuletus, tuuletus*

Kanttarelleja oli kuitenkin niin vähän, että laitoin reilupuolet kanttarelleja ja loput siitakkeita. Noita paistelin hetken aikaa sipuleiden kanssa pannulla, kun vettä ei enää irronnut sienistä maustoin seoksen suolalla, mustapippurilla ja paprikalla. Tämän jälkeen seos sai jäädä jäähtymään.

Odotellessa laitoin uunin lämpiämään 225 asteeseen ja tein normaalin pannaritaikinan.
Kun uuni oli lämmin ja sienet jäähtyneet yhdistin sienet taikinaan ja kaadoin uunipellille. Uunissa nuo saivat olla sellaisen 20-25 minuuttia.

Lopputulos oli herkullinen :)

Taavi kiittää ja kumartaa sekä menee nauttimaan vielä palan tuota.
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mitä mietit?