perjantai 7. syyskuuta 2012

Lomalta palaillaan

Tervehdys arvon lukijamme. Olet saattanut huomata, että edellisestä päivityksestä alkaa olla vajaa kuukausi. Syynä moiseen laiminlyöntiin lomailumme maalla ja sen päälle vielä muuttokin. Nyt kuitenkin toivottavasti pääsemme jälleen kirjoittelemaan useammin.

Maalla saimme ihastella monenlaisia kasviksia mm. puuta täynnä omenoita sekä monia muita luomutuotteita. 

Kaiken poimimisen jälkeen alkoi armoton säilöminen. Avomaankurkut eivät oikein olleet onnistuneet, mutta maustekurkkujahan voi tehdä mainiosti myös kasvihuonekurkuista. Niitä sitten olikin mukavasti kerääntynyt.

Toki kerkesimme myös harrastamaan hiljaista metsästystä, sienestystä. Tässä näyte kanttarellirisotosta, tai no hyvä on, mukaan livahti myös muutama siitakekin kun sattui olemaan. Hyi meitä kun menimme käyttämään kasvatussieniä vaikka metsä olisi pullollaan sieniä. Nyt täytyy sen verran puolustaa, että tuon kertainen sienireissu oli armoton floppi. Ei löytynyt muuta kuin muutama hassa kanttarelli. 

Nyt tällä viikolla Taavi on onnistunut valmistamaan mm. kasvissosekeittoa, sekä annoksen mihin tuli kasvispihvejä, sipulikastiketta ja juuressosetta perunasta, porkkanasta ja punajuuresta. Niistä ei vain valitettavasti ole kuvaa kun menivät parempiin suihin ennen kuin kamera muistui mieleen.

Mukavia syksyn jatkoa ja nauttikaahan syksyn retkistä ja syksyn sadosta. Niin me ainakin ajattelimme tehdä :)Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mitä mietit?